Brengen en ophalen

Een tweede leven voor uw spullen.

Spullen brengen? Dit kan uiteraard, zonder afspraak en binnen de openingstijden.10:00 tot 16:30 uur. Rechtsboven bij contact vind u onze adresgegevens. De aanname is buiten, op de verhoging, onder het afdak.

Aangezien wij spullen een tweede leven willen geven, dienen ze wel schoon compleet niet beschadigd of defect en in goede staat te zijn. Overleg met ons als u twijfelt over de staat van uw goederen. Omdat het principe van een kringloop gebaseerd is op zachte prijzen, ontvangt u geen vergoeding voor spullen die wij aannemen.

Verder zijn we genoodzaakt om secuurder te moeten controleren naar de staat van de goederen/meubels.

Waar bekleding  op zit zoals banken of fauteuils  moeten er zeer netjes uit zien. Geen vlekken, verkleuringen of dergelijke slijtage.

Goederen van plastic zoals speelgoed, tuinstoelen en dergelijke mogen niet verweerd zijn. Het ‘weer’ mag er niet in zitten.

Verder moet alles in nette bruikbare staat zijn.

 Zowel binnen als buiten hangen camera’s. De camera’s buiten staan gericht op de inname en de poorten. Dit om te voorkomen dat goederen worden achter gelaten op plaatsen die niet zijn toegestaan. Wij melden dit bij bureau handhaving en stellen de beelden ter beschikking van de opsporing. 

We zijn ontzettend blij met de spullen die u brengt. Vanwege de grote aanvoer en de aanzienlijk hoge afval kosten zijn we genoodzaakt om spullen die gewoon niet in goede staat zijn te weigeren.

Een aantal dingen die wij als winkel niet meer aannemen:

·         Beeldbuis tv’s

·         Zonnebanken

·         Gedemonteerde kasten

·         Tv kasten waarvan de tv nog in moet

·         Videobanden

·         Mappen/Ordners

·         Kledinghangers

·         3 of 4-delige kasten

.         Raam jalozieën en rolgordijnen

.         Bedden, kinderledikant, kinderbox,     maxi-cosy

         kinderwagens en buggy ‘s

.         Losse lattenbodems, matrassen, dekbedden

.         GFT, auto banden, brandgevaarlijk afval

         Printers, videobanden, lamellen 

Wilt u gebruik maken van onze ophaalservice? Dit kan wanneer er meubelen bij zitten. Graag ontvangen wij vooraf foto's van de desbetreffende meubels zo kunnen we een eerste beoordeling doen en weten we de plek die het in de bakwagen in beslag neemt. 

Foto's kunnen gestuurd worden via whatsapp telefoonnummer 0413246110. Dit nummer werkt voor whatsapp ondanks dat het geen 06 nummer is. Na het zien van de foto's nemen wij contact met u op, om een afspraak in te plannen.
 

Bedankt voor uw begrip en meedenken!

Kringloop Uden