Brengen en ophalen

Een tweede leven voor uw spullen

Update: Vanwege corona en de enorme drukte in de winkel en de aanvoer aan spullen. Moeten we helaas melden dat we op dit moment geen goederen ophalen. 

Het is wel mogelijk uw gekochte tweedehands spullen te laten bezorgen. hierbij verzoeken wij klanten gepaste afstand van 1,5m te houden van onze chauffeur. Voor meer informatie kunt u terecht in de winkel.

Spullen brengen kan uiteraard; zonder afspraak en binnen de openingstijden. Rechtsboven bij contact vind u onze adresgegevens.

Aangezien wij spullen een tweede leven willen geven, dienen ze wel schoon compleet niet beschadigd of defect en in goede staat te zijn. Overleg met ons als u twijfelt over de staat van uw goederen. Omdat het principe van een kringloop gebaseerd is op zachte prijzen, ontvangt u geen vergoeding voor spullen die wij aannemen.

Een aantal dingen die wij als winkel niet meer aannemen:

·         Beeldbuis tv’s

·         Zonnebanken

·         Gedemonteerde kasten

·         Tv kasten waarvan de tv nog in moet

·         Videobanden

·         Mappen/Ordners

·         Kledinghangers

·         3 of 4-delige kasten

.         Raam jalozieën en rolgordijnen

.         Bedden, kinderledikant, kinderbox

.         Losse lattenbodems, matrassen

.         GFT, auto banden, brandgevaarlijk afval

Verder zijn we genoodzaakt om secuurder te moeten controleren naar de staat van de goederen/meubels.

Waar bekleding  op zit zoals banken, fauteuils of matrassen maxi-cosi moet er zeer netjes uit zien. Geen vlekken, verkleuringen of dergelijke slijtage.

Goederen van plastic zoals speelgoed, tuinstoelen en dergelijke mogen niet verweerd zijn. Het ‘weer’ mag er niet in zitten.

Verder moet alles in nette bruikbare staat zijn.

We zijn ontzettend blij met de spullen die u brengt. Vanwege de grote aanvoer en de aanzienlijk hoge afval kosten zijn we genoodzaakt om spullen die gewoon niet in goede staat zijn te weigeren.

 

Bedankt voor uw begrip en meedenken!

Kringloop Uden